Hoe was het artikel?

1717920cookie-checkEvenicle: Hoofdstuk 1 Walkthrough – De ridder en de prinses
Spellen
2023/12

Evenicle: Hoofdstuk 1 Walkthrough – De ridder en de prinses

Welkom in de betoverende wereld van Evenicle! In deze visuele roman-RPG begin je aan een spannend avontuur vol ridders, magie en romantiek. Hoofdstuk 1, getiteld 'De ridder en de prinses', is nog maar het begin van je epische reis. Deze walkthrough leidt u door de belangrijkste gebeurtenissen en keuzes in dit hoofdstuk.

Introductie

In hoofdstuk 1 kruip je in de huid van Asterisk, een jonge ridder die in een middeleeuwse fantasiewereld leeft. Je leven als ridder staat op het punt voor altijd te veranderen als je twee prinsessen tegenkomt, Ramius en Riche. Jouw keuzes in dit hoofdstuk bepalen de koers van je avontuur.

gelijkmatig2 2 1

Deel 1: De ontmoeting

 1. Bezoek de binnenplaats van het kasteel: Begin door naar de binnenplaats van het kasteel te gaan. Je krijgt de kans om de prachtige omgeving te verkennen en de bewoners van het kasteel te leren kennen.
 2. Maak kennis met prinses Ramius: Tijdens je verkenning kom je prinses Ramius tegen. Ze zal je eerste ontmoeting met royalty's zijn. Ga een gesprek met haar aan en wees beleefd en respectvol.
 3. Maak kennis met prinses Riche: Na je ontmoeting met Ramius heb je de kans om prinses Riche te ontmoeten. Ze heeft een meer ondeugende persoonlijkheid, dus pas je reacties dienovereenkomstig aan.
 4. Uw trouw kiezen: Op een gegeven moment zul je voor de keuze komen te staan: prinses Ramius of prinses Riche dienen. Jouw keuze hier heeft invloed op de richting van het verhaal, dus kies verstandig op basis van je voorkeuren.

Deel 2: Riddertraining

 1. Beginnen met trainen: Afhankelijk van je trouwkeuze, begin je je riddertraining onder de prinses die je hebt geselecteerd. Volg hun begeleiding en voltooi de trainingsoefeningen.
 2. Relaties opbouwen: Tijdens je training krijg je de kans om met andere personages te communiceren, waaronder mederidders en kasteelpersoneel. Het opbouwen van relaties kan nevenmissies en extra verhaalinhoud ontgrendelen, dus wees vriendelijk en attent.

Deel 3: Het toernooi

 1. Het grote toernooi: Het hoofdstuk culmineert in een groots toernooi waarin je je vaardigheden als ridder moet laten zien. Je neemt het op tegen andere ridders en je prestaties hier kunnen je positie in het kasteel beïnvloeden.
 2. Het toernooi winnen: Als je het toernooi wilt winnen, concentreer je dan tijdens de training op je gevechtsvaardigheden en rust jezelf uit met de beste uitrusting die beschikbaar is.
 3. Romantische keuzes: Afhankelijk van je interacties met de prinses en andere personages kunnen er romantische opties beschikbaar komen. Deze keuzes kunnen je relatie met een personage naar keuze verdiepen.

Deel 4: Hoofdstukconclusie

 1. Hoofdstuk Conclusie: Naarmate hoofdstuk 1 ten einde loopt, zullen uw keuzes tot verschillende uitkomsten leiden. Je kunt je loyaliteit aan een prinses versterken, nieuwe vriendschappen sluiten en zelfs een romantische relatie aanwakkeren.
 2. Sla uw voortgang op: Zorg ervoor dat u uw voortgang opslaat voordat u doorgaat naar hoofdstuk 2. Je beslissingen in dit hoofdstuk zullen het verhaal beïnvloeden en beïnvloeden terwijl je je reis voortzet.

Conclusie

Hoofdstuk 1 van Evenicle vormt de basis voor een groots avontuur vol ridders, prinsessen en intriges. Jouw keuzes in dit hoofdstuk bepalen het pad van je karakter en bepalen de relaties die je onderweg opbouwt. Dus ga eropuit, dappere ridder, en maak de keuzes die je lot zullen bepalen in deze boeiende fantasiewereld!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Andere Games