Hoe was het artikel?

1526166cookie-checkCall of Duty: Black Ops 4 Zombies Blood Of The Dead Doorloop
Media
15 oktober 2018

Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Blood Of The Dead Doorloop

Met de release van Treyarch en Activision's Call of Duty: Black Ops 4 kwam een ​​aantal Zombies-kaarten in de gameplay verstopt als compensatie voor het hebben van een single-player-modus die ongeveer net zo actueel was als een vader in het low-rent district van Detroit. Er is een reeks van walkthroughs beschikbaar voor de verschillende kaarten die beschikbaar zijn gemaakt in Call of Duty: Black Ops 4 op de PS4, pc en Xbox One.

Voor de Blood of the Dead-kaart, NoahJ456 heeft een serie video's om je op weg te helpen met het activeren van de Pack-a-Punch, het verkrijgen van het Wonder Wapen en het vinden van de paaseieren.

Hoe het schild te bouwen

Voordat je iets anders begint, is het eerste dat je moet doen het bouwen van het schild.

Dus wat u gaat doen, is doorgaan naar het hoofdgedeelte van de kaart. Er zijn geen schilddelen in het spawn-gebied. Dus ga de cellen in.

Het eerste deel kan mogelijk op drie locaties verschijnen. De eerste locatie zou dichtbij de elektriciteitskast aan de achterkant van de cellenblokken bij het sluipschuttersgeweer op de muur kunnen zijn om het eerste deel te krijgen. De tweede locatie voor het eerste deel bevindt zich net in de gang van de eerste elektriciteitskast, waar zich naast de deur in de bibliotheek nog een elektriciteitskast aan de muur bevindt. De derde locatie is in de buurt van het kantoor van de directeur op de tweede verdieping, waar een wolf op een set witte houten planken staat.

AZDvK7Y

Het eerste deel kan spawnen op een van deze drie locaties. Zodra je het eerste deel hebt, moet je het tweede deel kopen.

Pak de blauwe essentie in de buurt van de powerbox nadat je het eerste deel hebt.

Ga vervolgens naar het onderste deel van de kaart. Er zijn drie locaties waar het tweede stuk kan spawnen. Ga helemaal naar beneden in het trappenhuis van de citadel en het kan aan de achterkant van de muur langs het trappenhuis verschijnen. Als het daar niet spawaakt, controleer dan het puin aan de voet van het trappenhuis in de kamer aan de onderkant van de trap. Als het niet in de buurt van het puin ligt, zal het spawnen in de kamer net voor de deur naast een paar houten planken tegen een hek.

De volgende taak is om de Warden te vermoorden. Je kunt dit bereiken door ofwel door elk van de rondes te gaan totdat je 6,7 of 8 gaat rond maken, of je kunt de Warden op de kaart dwingen door de essentie te gebruiken die je hebt opgepikt en de gevangenis in te schakelen door de schakelaar om te draaien.

Dood de Warden en pak de sleutel van de Warden op voordat deze verdwijnt.

Ga naar de te bouwen tafel en bouw dan het schild. Je kunt het schild gebruiken om de essentie van vijanden af ​​te voeren. Je zult dit moeten gebruiken voor latere paasei-segmenten in de Blood of the Dead-kaart.

Hoe Pack-A-Punch In Blood of the Dead

Het eerste dat u hoeft te doen, is het Shield-segment voltooien en ervoor zorgen dat u een volledig functionerend schild hebt voordat u doorgaat.

Zodra het schild klaar is, kun je Pack-a-Punch openen. Je moet eerst drie zombies of drie honden doden. Dus houd de linkerbumper ingedrukt om het schild naar buiten te brengen en houd dan de rechter trigger ingedrukt om de zielen van zombies of honden op te zuigen.

Zuig drie zielen op om het schild te krijgen en ga dan verder naar het dak van de gevangenis waar een bord staat met de tekst "Niemand ontsnapt levend".

Ga naar de spanningsmeter aan de voet van de stappen en houd de linkertoets op de DualShock of op de Xbox One-controller ingedrukt om naar de meter te richten en druk vervolgens op de rechtertrigger om de lading met de spirit blast op de meter af te vuren.

Er verschijnen twee spoken en bouwen een spookachtige Pack-a-Punch-machine voor je.

Houd in gedachten dat een Warden-baas direct achter je zal komen, dus zodra je je wapen Pack-a-Punch hebt, wees dan voorbereid om te vechten.

Houd er rekening mee dat de Pack-a-Punch-machine soms op verschillende locaties rond de kaart zal spawnen, dus u moet er misschien naar op zoek gaan, maar deze zal zich altijd in de buurt van de spanningsmeter bevinden.

Hoe Hell's Retriever te krijgen

Als je de Hell's Retriever in Blood of the Dead wilt hebben, ga dan naar de tweede verdieping en nadat je de vlammende hellehond hebt geactiveerd, net als in Moord van de Doden, zul je hem moeten voeden. Ga door met het doden van één zombie per keer terwijl je ze rondvliegt.

Blijf de hond voeden tot hij vol is en gaat terug naar het witte houten bord.

Ga naar de Nieuwe Industrieën, die net voorbij het spawn punt is. Het gebouw krijgt het label "Nieuwe industrieën". Wanneer je de hond in de kamer tegenkomt, spoel en herhaal je de methode om één zombie per keer voor de hond te doden om hem te voeden tot hij vol is.

Als de hond eenmaal vol is, ga je door het kantoor van de directeur en er is een gebied waarachter het huis van de directeur zich bevindt en er is een vuurhond op het huis. Voer de hond opnieuw en ga dan door het huis van de directeur en er is een poort die door de hel leidt. Open de poort en reis door het lavaland - halverwege de reis is er een tomahawk die op een rots drijft. Houd Square op de DualShock 4 of 'X' op de Xbox-controller ingedrukt terwijl je eraan voorbijgaat om de Hell's Retriever op te halen en aan je inventaris toe te voegen.

Hoe de Blundergat te krijgen

Een van de andere speciale wapens in Call of Duty: Black Ops 4's Blood of the Dead is het Blundergat. Je kunt het wapen pakken door eerst het schild te kopen en vervolgens Hell's Retriever te kopen.

Zodra je beide speurtochten hebt voltooid, moet je vijf onzichtbare schedels verzamelen op de kaart. Je kunt ze alleen herkennen door de alternatieve visiemodus van Shield te gebruiken.

De eerste schedel bevindt zich op de trap voor de deur aan de zijkant van het gebouw buiten het gebouw New Industries.

1zdFIRq

Je kunt het schild gebruiken om de schedel een paar seconden te herkennen. Gebruik de tomahawk en gooi het naar de schedel om het terug te halen.

De tweede schedel is voorbij het D-blok cellen dat zich in een cel bevindt met een aantal schedels en haken en kettingen. Gebruik het schild om de schedel te bekijken die op het toilet zit in de gesloten cel. Gebruik de tomahawk om terug te halen.

De volgende schedel bevindt zich op het dak net rechts van de Pack-a-Punch-machine. Breng je schild tevoorschijn en gebruik het om de schedel te zien die op de hoek van de dozen zit. Gebruik de tomahawk om het te raken om het op te halen.

De vierde schedel bevindt zich bij de dokken op de derde funderingspijler aan de linkerkant. Je kunt de locatie zien via de onderstaande afbeelding.

0agev6F

Gooi de tomahawk om de schedel terug te halen en verzamel alle vier de schedels.

De vijfde en laatste schedel bevindt zich op de telefoonpaal bij het Warden's House. Het is net links van waar het hoofd van de hond spawnt.

De Blundergat zal spawnen in het kantoor op het bureau. Houd er rekening mee dat u slechts één Blundergat per persoon kunt aanschaffen. Dus als je er al een hebt, moet iemand anders hem pakken of ervoor zorgen dat je hem nog niet hebt opgepakt.

Hoe de Golden Spork te krijgen

Als je het Golden Spork-wapen met één slag wilt doden, moet je eerst het schildsegment voltooien en vervolgens naar het kantoor van de directeur gaan.

Ga naar voren en ga bij de perkmachine staan ​​en trek dan het schild naar buiten en kijk naar de steunbalken in het kantoor van de directeur om speciaal gemarkeerde en verborgen nummers te zien, zoals aangegeven in de afbeelding hieronder.

Noteer die nummers.

Je moet het schild opladen voor een spirit explosie. Ga naar de onderkant van het trappenhuis en gebruik dan de spirit blast op de drie spanningsmeters. Je hebt een beperkte hoeveelheid tijd om de cijfers in te voeren die je in het kantoor van de directeur op de post hebt gezien. Gebruik de meters om snel de nummers in te voeren.

De nummers zullen in elke game veranderen, daarom moet je ze opschrijven.

De lift zal breken en in het water beneden vallen.

Laad het schild opnieuw op met een spirit-explosie en gebruik de schildontploffing op de spanningsmeter bij de dokken die allemaal eenzaam is.

Zodra je de ontploffing op de meter gebruikt, activeert het de kraan en brengt deze over het hoofd. Gebruik de Hell's Retriever om het naar het net te gooien en de lepel valt uit op een krat. Pak de lepel en ga naar de ziekenboeg.

Er zullen een heleboel kuipjes gevuld met bloed zijn, zoek een van de lege kuipjes en plaats je metalen lepel in de lege kuip.

Ga door naar het dak en gebruik dan een Blundergat om zombies op het dak te doden. Het bloed van het dak zal met de lepel erin in de badkuip sijpelen.

Blijf het bad opvullen tot het dak geen bloed meer lekt.

Houd de Square-knop op de DualShock of 'X' op de Xbox-controller ingedrukt om de kuip met bloed leeg te maken. Terwijl het bloed uit het bad wordt afgevoerd, zal de lepel in de afvoer verdwijnen.

Loop naar de catwalk waar een bord staat met de tekst "Deal With It". Ga naar de grote watertoren en gooi dan de Hell's Retriever op de bodem van de watertoren en het zal een opgewaardeerd Golden Spork ophalen.

andere Media