Hoe was het artikel?

1477377cookie-checkDarkwood Gameplay Walkthrough
Nintendo
26 mei 2019

Darkwood Gameplay Walkthrough

Acid Wizard Studio plopte Donker hout op de Nintendo Switch, waardoor het op Unity gebaseerde survival-horrorspel een nieuw publiek kan vinden na het uitbrengen op Steam voor pc en op PS4. De top-down horrorspel heeft een gloednieuw publiek van gamers uitgenodigd die bereid zijn om de ultra-griezelige titel te bekijken, en degenen die op zoek zijn naar een walkthrough, kunnen in dit artikel een paar handige tips vinden.

YouTuber IndieJames heeft een 11-uurvideo geüpload die het complete omvat Donker hout walkthrough en laat ook zien hoe je het echte einde kunt ontgrendelen. Je kunt het hieronder bekijken.

De game wordt geopend met een korte proloogfilm en dan kom je terecht in een klein vervallen huis.

Pak de pillen, de camera, de sleutels en andere items in de volgende kamer.

U moet de toetsen gebruiken om de deur te openen en naar buiten te gaan.

Er is een stervende hond net buiten.

Je zult ook een een bijl vinden net achter de poort.

Houd de linker trigger ingedrukt om te richten en de rechter trigger om aan te vallen.

Er is een bot dat je net achter de poort kunt verzamelen.

Ga op weg naar het zuidwesten door een doorgang en verzamel de voorraden, inclusief de lucifers en het hout. Je kunt een fakkel maken en deze in je snelsleuf plaatsen.

Baan je een weg door het gebied en je zult een man tegenkomen die bewusteloos op de grond ligt. Hij heeft een sleutel met het nummer 21 erop.

Na nog een korte filmische film wordt de onbewuste vreemdeling wakker en kun je hem spelen. Doorzoek de ruimte voor de benodigdheden, inclusief de schop en zaklamp. Rust de schop uit als een wapen en de zaklantaarn. Je kunt ook een aantal genezingsartikelen maken door je knutselmenu te openen en de items te gebruiken die je hebt opgepikt om jezelf te genezen.

Ga naar de volgende kamer en pak de benzine uit de kist nadat je de voorwerpen uit de andere kamers hebt gepakt. Voorzie de benzineblik in uw snel slot en ga vervolgens naar de generator en gebruik de benzine kan op de generator om hem bij te vullen en aan te zetten.

Er is een geëlektrificeerd lijk in de volgende kamer die je kunt onderzoeken en een gekke man in de volgende kamer.

Je zult de man moeten bevechten met de schop.

Voordat je bij de man komt, is er een afgesloten kist en je hebt de juiste combinatie nodig om hem te openen. De combinatie is: 4892

Darkwood - Stranger

Hoofdstuk 1

Een andere film zal spelen nadat je de man hebt gedood en vervolgens zal hoofdstuk 1 beginnen.

Je kunt de pot onderzoeken met de beschermende substantie erin. Je moet terug naar de pot om de substantie te gebruiken als je genoeg paddenstoelen hebt verzameld.

Verlaat de kamer en verzamel de spullen in de keet en alle soorten lockpicks. Er zijn ook enkele rode champignons net buiten die je kunt nemen. De rode paddenstoelen zijn hoe je je personage upgradet. Je moet genoeg verzamelen om de spuit te vullen. Als de spuit vol is, kunt u een van uw mogelijkheden upgraden.

Verlaat de keetzoektocht in het zuiden voor een smalle doorgang.

Als de doorgang er is, kun je erdoorheen gaan en je zult een kledingkast in de weg vinden. U kunt de items naar binnen halen en de kledingkast uit de weg slepen om de generator te bereiken.

Hoewel de kaarten willekeurig kunnen worden gegenereerd, houden ze de dingen meestal nog steeds uniform in specifieke gebieden. Je zult bijvoorbeeld een andere boerderij vinden met enkele planken en spijkers binnen net ten oosten of ten noordoosten van je schuilplaats.

Pak de benodigdheden en ga terug naar je verblijfplaats. Je zult wat nieuwe spullen moeten maken op de upgradebank in huis. Als u items wilt maken, moet u ze uit uw voorraadgleuven slepen en deze in het maakmenu plaatsen. Als u over de juiste benodigdheden beschikt, worden de items die u kunt maken wit.

Darkwood - Werkbank

Nu zul je een ander huis verder ten noorden van je hut vinden en er zullen meer rode paddenstoelen en een ondergrondse ingang zijn die naar de tunnels leidt. Zorg ervoor dat je ontmantelt en neem onderweg alle berenvalresten mee.

Er zijn wat extra voorraden in de tunnel, waaronder een rugzak met een moto-magazine en een paar andere benodigdheden.

Verderop in de tunnel is een gepantserde deur met het nummer 21 erop.

Je kunt het handvat onderzoeken en door het sleutelgat kijken, maar je hebt een sleutel nodig om binnen te komen.

Nadat je de deur hebt onderzocht, zal het scherm trillen en zal er iets beginnen je naar beneden te jagen. Tenzij je gehakt wilt worden, kun je het het beste daar weghalen en de hut verlaten.

Ga terug naar je huis, zorg dat je generator vol is en dat de zaag wat brandstof heeft. Je kunt de zaag gebruiken om de houten stammen die je hebt verzameld in stukken te snijden en ze vervolgens in kleinere planken te veranderen die vervolgens kunnen worden gebruikt om barricades te maken voor de ramen.

Dit zal je in staat stellen om de nacht te overleven wanneer de klimplanten naar buiten komen voor vlees.

Pas ook op voor honden.

In het begin heb je niet veel bescherming of agressieve wapens, dus het is belangrijk om de honden of een soort van gevecht te vermijden. Zorg ervoor dat al uw ramen dichtgetimmerd zijn en gebruik de bureaus of kasten om ze voor geopende deuren of spaties te duwen.

Je zult gewaarschuwd worden als de nacht valt, dus zorg ervoor dat je de generator inschakelt en je jezelf sluit in je huis.

Zoals in de video is aangetoond, is de beste tactiek om in de hoek van de kamer te blijven en ervoor te zorgen dat de deuren worden geblokkeerd en de ramen worden gebarricadeerd.

Darkwood - Wolf

Als de nacht voorbij is, zal de muziek opzwellen en ben je op dag 2.

Wolf zal je bij de deur ontmoeten. Hij geeft je een missie om het Silent Forest binnen te gaan, maar je hebt uitrusting nodig.

Koop wat spijkers en tape van hem en alles wat je nodig hebt om je workbench te upgraden. Wissel hem ook in met eventuele munitie of wapenonderdelen die je hebt opgedaan in ruil voor benzine, aangezien je deze waarschijnlijk nodig hebt voor de generator.

De Wolf zal op je kaart markeren waar je hem later kunt vinden. Hij zal zich in de Dry Meadows bevinden.

Voordat je daarheen gaat, moet je je spullen upgraden, betere wapens kopen en je basisstatistieken verbeteren. Dat betekent dat je meer rode paddenstoelen moet verzamelen voor de beschermende toverdrank en dat je helingsvoorraden moet opslaan.

Verder naar het oosten van je huis vind je nog een hut met wat voorraden, waaronder een witte jurk voor een kind en nog wat rode paddenstoelen.

Er moet een akker komen ten noorden van je schuilplaats met een kapotte tractor in de buurt. Je kunt wat extra benzine uit de kapotte tractor halen. Er is ook een gesloten kist die je kunt gebruiken om open te wrikken, wat extra toevoer aan de binnenkant zou moeten hebben, zoals meer benzine. Je moet de benzine gebruiken om je generator aan te vullen en te zagen.

Vanzelfsprekend moet je de zaag gebruiken om extra hout te versnijden dat je verkrijgt, zodat je meer beschermende verdedigingswerken voor je huis kunt maken om de tweede nacht te overleven.

Onthoud dat wanneer de zon begint te ondergaan, de generator moet worden aangezet, zodat je verlichting krijgt en zorg ervoor dat je alle deuren sluit en jezelf tot 's morgens in je kamer barricadert.

Nu is het een ding om op je hoede te zijn dat je misschien een geklungel op je deur hoort. Een lichte * tik, tik op, tik op *.

Ga niet naar de deur!

Je kunt ook een aantal spoken hebben die door je kamer zullen zwermen. Blijf bij de lichten. Als ze in de buurt van de lichten komen en je aanvallen, ga dan naar de volgende kamer en blijf in de buurt van de lichten om beschermd te blijven.

Darkwood - Handelaar

Als de avond voorbij is, kom je een handelaar tegen ... de man die je voor de gestoorde dokter heeft gered.

De handelaar heeft wat fatsoenlijke benodigdheden voor je, afhankelijk van wat je moet kopen.

Ver naar het noorden is er een mysterieus huis, maar je hebt een sleutel nodig om binnen te komen. In de tussentijd kun je de benzine uit de kapotte generator halen. Als je een lockpick-set hebt, kun je het huis in.

Als je geen lockpick-set hebt, moet je mogelijk de nodige benodigdheden aanschaffen om een ​​lockpick te maken.

Verder naar het oosten van je schuilplaats is er nog een giftig huis. Je kunt een fakkel gebruiken om de giftige schimmel weg te vegen door erop te vegen. Er zit een gekke man in, samen met een briefje met een deurcode die luidt: 3333

Verzamel alle benodigdheden die je kunt halen uit het huis en ga verder naar het oosten door het Silent Forest.

Er is daar een nieuwe schuilplaats die je als schuilplaats kunt gebruiken. Het is eigenlijk als een checkpoint.

Houd er rekening mee dat geen van de items die u bij het laatste checkpoint had opgeslagen, wordt overgedragen. Dus als je een heleboel voorwerpen in je oorspronkelijke schuilplaats had opgeslagen, blijven ze daar totdat je ze verzamelt en overbrengt.

De nieuwe schuilplaats maakt het je gemakkelijker om naar The Wolf's camp in de Dry Meadows te gaan.

Darkwood - The Bike Man

Na je volgende grote upgrade met de paddenstoelen, word je naar een ondergrondse tunnel voor de deur gebracht met de nummers '21' erop. Kijk door het sleutelgat en je kunt naar binnen gaan. Er is een pad dat je uiteindelijk naar een kamer met een lantaarn zal leiden. Als je het aanzet, verandert de kamer in een vloer vol met lichamen. Schakel het uit om verder naar het oosten te gaan door noordoosten en er is een bed. Werk samen met het bed om de reeks te beëindigen.

Buiten zie je een Bike Man, die je om alcohol vraagt. Je kunt ervoor kiezen om zijn verzoek aan te vullen als je alcohol in je inventaris hebt of je kunt hem laten zijn.

Na de ontmoeting met de Bike Man kun je de omgeving verder verkennen. Er is een versterkte bunker en het huis van een dorpsbewoner verder naar het oosten. Zorgvuldig in de huizen van mensen gaan, omdat ze gestoord zijn en je zullen aanvallen.

Als je besluit om in het asiel in het Silent Forest te verblijven, wees gewaarschuwd dat het een stuk moeilijker is om jezelf daar te beschermen en je hebt extra voorzieningen nodig om jezelf tegen indringers te beschermen.

Als je berenvallen hebt, zorg er dan voor dat ze voor de deuren staan. Gewarde aanvallers zullen de compound aanvallen en zullen tegen de deuren slaan totdat ze erin kunnen komen. Als je de beervallen gebruikt, zal het niet alleen ze beschadigen maar ook lang genoeg verdoofd houden om ze aan te vallen.

De beste en veiligste gok is om jezelf op te sluiten in de badkamer. Er zijn ongeveer drie of vier aanvallers die op Day 3 na je komen, dus je hebt je helingvoorraden nodig en je wapens op sleeptouw.

Barricadering van de deur en het duwen van voorwerpen ervoor, helpt ook, omdat het de aanvallers moeilijker maakt om binnen te komen.

Andere Nintendo