Hoe was het artikel?

1629691cookie-checkOnder ons: meest verleidelijke (virale) game van 2021
Mobiel
4 september 2021

Onder ons: meest verleidelijke (virale) game van 2021

De COVID-19-pandemie is echter in 2018 onder ons ontstaan. Tijdens de sluizen over de hele wereld begonnen verschillende prominente influencers, zoals Chance Morris, PewDiePie, James Charles en nog veel meer, de Among Us uit te zenden voor miljoenen kijkers. De game bevat nu meer dan 90 miljoen downloads voor meerdere platforms. Hier zullen we kijken naar Among Us, hoe je het speelt en een aantal van je spelvragen beantwoorden.

Wat is er eigenlijk onder ons:

Onder ons

Onder ons is een spel met tien spelers aan boord van een buitenaards ruimtevaartuig, een luchthoofdkwartier of een planetaire basis, waar elke speler "bemanningslid" en "bedrieger" wordt genoemd vanwege zijn functie. Dit is een online sociaal deductiespel voor meerdere spelers, en een deelnemer kan een bemanningslid of een imponent zijn. Je kunt het spel met je gekozen vrienden online of via lokale wifi spelen.

Op zoek naar meer feiten…Klik Hier

Redenen waarom het zo populair is:

In 2018 werd "Among Us" gelanceerd voor de stille ontvangst voor iPhone en Android. De pandemie van COVID-19 begon echter in 2020 met prominente Twitch-zenders, die miljoenen nieuwe spelers op de hoogte brachten van "Among Us". Deze snelle toename in populariteit leidde tot de introductie van nieuwe functies en kaarten.

Het eenvoudige idee en de bedieningselementen maken het gemakkelijk voor nieuwe en ervaren spelers om te spelen en aantrekkelijk te zijn. Omdat er veel sociale spanning in het spel is, concentreren spelers zich op inhoudingen en bedrog in plaats van nauwkeurigheid of tijd. Het helpt ook bij "Enter us", zodat je het met je vrienden kunt spelen. Je kunt cross-platform spelen.

De sociale component van het spel maakt zowel kijken als spelen leuk, wat deel uitmaakt van de populariteit van Twitch. Het is alsof je naar een tekenfilm kijkt, een snellere "Clue"-versie. De schattige maar eenvoudige ontwerpen doen ook geen kwaad.

Hier kunt u downloaden Onder ons

Hoe te spelen:

Onder ons Gameplay

Onder ons is gewoon een overlevingsspel, waarin alle machthebbers ofwel moeten worden weggestemd en alle klusjes moeten worden voltooid, en de bedrieger moet alle bemanningsleden vermoorden en hen ervan weerhouden de taken uit te voeren die zijn gespecificeerd om te winnen. Jouw taak is om een ​​bedrieger te lokaliseren als je bent aangesteld als bemanningslid. Bovendien is een bedrieger zijn veel leuker dan je vrienden verraden en vermoorden.

Een bedrieger moet het personeel doden en garanderen dat niemand de plaatsen kan verlaten. Andere spelers van de locatie kunnen ook wegstemmen. Let op: je kunt ook meerdere bedriegers kiezen als je een groot aantal deelnemers hebt. Totdat een dodelijk ongeval is vastgesteld, kan geen bemanningslid spreken tijdens het uitvoeren van klusjes. Het team krijgt de kans om te stemmen en de bedrieger uit te roeien wanneer iemand sterft.

Komt Onder de VS 2?

Onder ons 2

Inner Sloth zei dat ze in augustus onder ons 2 zouden debuteren. De plannen werden echter een maand later geannuleerd en de ontwikkelaars concentreerden zich op het verbeteren van de oorspronkelijke versie van de game. In september zou het vervolg beginnen. De grondgedachte van het bedrijf is dat het ervoor heeft gekozen om de inhoud onder ons te vergroten vanwege de immense populariteit van het spel.

In een blogpost beweert het bedrijf dat er geen content voor Among Us 2 is opgenomen in de originele game. Het bedrijf zegt dat er binnenkort extra servers, ondersteuning voor kleurenblinden, een vriend/accountsysteem, een nieuw niveau en meer beschikbaar zullen zijn voor de game. Het is echter niet bekend wanneer de game wordt aangepast.

Beoordeling door een gamer:

De student en campagnevoerder Cameron Kasky, 19, beweerde dat “de virtuele organisatie nu echt opkomt. “Onder ons is een prachtige ruimte om te kletsen over alles wat je wenst. Je hebt de ogen en aandacht van mensen, en het spel is niet al te moeilijk om over stemmen te praten. Het stelt het publiek in staat om visueel betrokken te zijn bij het bespreken van alles wat je wenst.”

Vissen Clash downloadlink

Ander mobiel