Hoe was het artikel?

1456190cookie-checkCall of Duty: Attack Of The Radioactive Thing Zombies Walkthrough
Media
2017/07

Call of Duty: Attack Of The Radioactive Thing Zombies Walkthrough

De nieuwste Call of Duty: Infinite Warfare DLC is gearriveerd en bevat de Zombies-kaart, Attack of the Radioactive Thing. Voor degenen die wat hulp nodig hebben bij het vinden van enkele paaseieren en het uitvoeren van enkele basishandelingen, zoals het activeren van de Pack-a-Punch, is er een walkthrough beschikbaar.

Eerst en vooral is er de Pack-a-Punch. YouTuber CodeNaamPizza heeft een heel eenvoudige video van drie minuten waarin wordt uitgelegd hoe je de machine ontgrendelt. Je kunt het hieronder bekijken.

Dus eerst ga je naar het visgebied waar een dode haai op de tafel tegenover een kassa ligt. Pak het mes dat in de haai zit en verlaat dan de viswinkel.

Vervolgens moet je de stroom in het podium aanzetten, dus ga naar het strand en aan de linkerkant van het houten hek dat naar de oceaan leidt, zit een kleine hand met wat bloedspatten eromheen die eruit komt. de grond. Pak de schakelaar in de hand en ga dan terug naar de krachtcentrale, plaats de schakelaar in de aansluitdoos en draai vervolgens de schakelaar om om de stroom in te schakelen.

Ga naar Elvira in haar studio en praat met haar. Hiermee wordt de zoektocht ontgrendeld om Elvira's spreukenboek te bemachtigen. Ga naar het kleine restaurant met retro-thema en achter in de winkel, vlakbij de speelautomaat, ligt een boek in een hokje – het is het spreukenboek, dus pak het. Ga terug naar Elvira en geef haar het boek en praat dan opnieuw met haar om de volgende zoektocht op te pakken.

De volgende zoektocht is het vullen van de reageerbuis met radioactief materiaal. Gebruik het hakmes dat je van de haai hebt gepakt om de zombies te doden en vul de reageerbuis, bij voorkeur de zombies met radioactief materiaal dat eruit komt.

Zodra de tube vol is, ga je terug naar Elvira en geef haar de tube en dan zal ze zeggen dat ze in iets anders verandert, wat ertoe leidt dat ze op de kaart spawnt.

Dit activeert de volgende zoektocht waarvoor je vier blauwe bollen moet bereiken: de eerste bol bevindt zich in het caravanpark, de tweede bol bevindt zich vlakbij het retro restaurant aan het strand waar je het spreukenboek hebt opgehaald, de derde bol bevindt zich net buiten Elvira's studio, en de de vierde is vlakbij de elektriciteitscentrale. Laat Elvira naar de vierde bol gaan om deze te activeren en deze zal je naar de Pack-a-Punch-machine teleporteren.

Hoe u speciale bouwbare wapenonderdelen kunt verkrijgen

Als je de vier bouwbare onderdelen nodig hebt, YouTuber duizelig heeft een korte video van bijna zes minuten waarin u alle locaties ziet waar u de onderdelen kunt krijgen. Bekijk het hieronder.

Blauwdruk voor seismische golfgeneratoren: Je vindt het net achter de retro-restaurantwinkel waar je Elvira's spreukenboek hebt opgehaald.

Neem de blauwdruk mee naar het gebouw en er is een blauwdrukwerkbank die je kunt gebruiken. Druk op Ruit om deze te activeren en dan moet je de andere onderdelen verzamelen om de generator te bouwen. Er bevindt zich een spoel vlak achter het gebouw, bijna precies waar je de blauwdruk voor de seismische golfgenerator vandaan hebt.

Net buiten ligt een hengel op het rode bankje; pak het, ga terug naar binnen en plaats het op de bank. Ga terug naar buiten en rond naar de parkeerplaats waar de port-a-potties zich bevinden. Je vindt een condensatoreenheid net buiten de eerste port-a-potty.

Zodra je alle items op de bank hebt geplaatst, kun je de Seismic Wave Generator pakken.

Je kunt de Generator gebruiken als AOE-wapen om zombies de lucht in te schieten en ze te doden.

Violet Ray-apparaatblauwdruk: Je vindt de blauwdruk voor dit apparaat op een bankje bij het gele frame.

Er is een werkbank direct naast de plek waar je de blauwdruk aan je rechterkant oppakt. Gebruik de blauwdruk op de werkbank om de zoektocht te activeren om de onderdelen voor het Violet Ray-apparaat te verzamelen.

Het eerste stuk dat je nodig hebt, bevindt zich in de prullenbak, vlak bij de bank waar je de blauwdruk hebt opgehaald.

Het tweede stuk bevindt zich bij het winkelwagentje op de parkeerplaats tegenover het gele gebouw.

Het derde stuk ligt iets verderop op de heuvel, achter de groene afvalcontainer.

Het vierde stuk staat op het dak van het gele gebouw.

Hierdoor kun je de Violette Straal bouwen, die zombies die in de straal van de explosie gevangen zitten, desintegreert.

4TOuOEl

Blauwdruk voor hypnose-apparaat: Je vindt de blauwdruk voor dit specifieke bouwbare gebouw in het afgeplakte opslaggebouw. Het staat in de achterkamer op de plank.

De werkbank voor de blauwdruk bevindt zich direct naast de blauwdruk zelf.

Het eerste stuk bevindt zich in de kamer vlak voordat je bij de werkbank komt – het bevindt zich in een rode kist op de vloer.

Het tweede stuk bevindt zich in de supermarkt aan de voorkant van de winkel, aan de zijkant van de gele plank.

Het derde stuk bevindt zich ook in de supermarkt, verscholen tussen enkele vaten, net buiten de deur die naar de opslagruimte leidt.

Leg de stukken bij elkaar en bouw het hypnoseapparaat.

b6fFT40

Blauwdruk van het Mind Control-apparaat: Je vindt de blauwdruk voor dit apparaat op het vervallen motelterrein. Ga naar uiterst links zodra je het perceel betreedt en ga naar de eerste open motelkamer, net de trap op. De blauwdruk ligt net buiten de deur. De werkbank bevindt zich net in de kamer.

Het eerste stuk dat je nodig hebt, bevindt zich net aan de andere kant van het zwembad, bij enkele ligstoelen en opblaasboten.

Het tweede item dat je nodig hebt, bevindt zich in het verhoogde struikbed bij de toegangspoort.

Het derde item bevindt zich aan de voorkant van het motel dat naar de straat leidt. Je vindt het vlak voordat je bij de trap bij de gele balustrade komt.

Voeg alle items bij elkaar en je krijgt het Mind Control Device.

Hoe je het wonderwapen kunt verkrijgen en upgraden

CodeNamePizza heeft nog een tutorial over hoe je het echte Wonderwapen kunt verkrijgen en het volledig kunt upgraden. Eerst moet je naar het mysteriewiel gaan en het sci-fi-achtige wapen uit het mysteriewiel pakken, zoals weergegeven in de onderstaande video.

Je hebt een speciaal contactwapen nodig om de onderdelen te ontgrendelen die je nodig hebt om het Wonderwapen te upgraden. Het slagwapen is een koevoet die zich in de motelkamer bevindt waar de werkbank stond waar je het Mind Control Device maakte. Je ziet het wapen tegen de muur in de kamer staan.

Ga naar Elvira's studio en daar staat een doos waar de blauwe bol zat. Het is een zekeringkast die gesloten is. Gebruik de koevoet op de zekeringkast. Deze gaat open en onthult het eerste upgrade-onderdeel voor het Wonderwapen. Pak aan.

Het volgende upgradegedeelte bevindt zich op het kampeerterrein, vlakbij de toiletten. Er is een doos net buiten de toiletten – nog een zekeringkast – en je moet je koevoet gebruiken om deze te openen en het upgradegedeelte te pakken.

Het derde upgradegedeelte is voorbij nabij het strand aan de kant van de muur, net buiten het retro-tankstation.

Als je geïnteresseerd bent in het baasgevecht voor Attack of the Radioactive Thing, YouTuber MrDalekJD heeft een volledige livestream-walkthrough van hem en zijn vrienden die het opnemen tegen het gigantische vijandelijke krabmonster vlak voor de kust. Je kunt het hieronder bekijken.

andere Media