Hoe was het artikel?

1622211cookie-checkGenshin Impact Overpower Support – 5 redenen waarom je moet gacha Kazuha
Media
26 augustus 2021

Genshin Impact Overpower Support – 5 redenen waarom je moet gacha Kazuha

Afgezien van zijn status als het eerste personage van Genshin Impact van Inazuma, heeft Kaedehara Kazuha verschillende voordelen. Kuy gacha!

Genshin Impact heeft zojuist zijn nieuwste B5-personage, Kaedehara Kazuha, uitgebracht. Hij is een personage waar fans reikhalzend naar uitkijken vanwege zijn afkomst als ontsnapte uit Inazuma. Ja, Kazuha zal een "tussenpersoon" zijn voor reizigers om de nieuwe regio te betreden die naar verwachting in de volgende update zal worden uitgebracht.

Afgezien van zijn rol in de overlevering als het eerste personage van Inazuma, vergeet zijn status als B5-personage niet. Kazuha heeft zeker meer speciale krachten dan het B4-personage. Hoe verhoudt hij zich echter tot andere B5-personages, met name mede-Anemo-personages zoals Venti, Jean of Xiao?

Welnu, voor degenen onder u die Primogems- of Fates-spaargeld hebben, zal KINCIR een verklaring geven waarom Kazuha de beste ondersteuning en Sub DPS-teken voor jou. Laten we de discussie hieronder bekijken!

5 redenen om Kazuha in Genshin Impact te hebben

1. Bufferschade en elementair meesterschap voor teams

Kaedehara Kazuha Genshin-impact. Dok. KINCIR

Als Anemo-personage heeft Kazuha een speciale vaardigheid om de schade voor het feest te vergroten. Afgezien van de reactie van Swirl op zijn elementaire vaardigheid en burst, heeft hij passieve talenten die elementaire schade met 0.04% kunnen verhogen op basis van zijn prestatie van elementair meesterschap.

De Elemental Mastery-buff die Kazuha gaf was niet zo groot als Sucrose. Als ondersteuning is de extra schade van de samoerai echter groter. Allemaal dankzij Elemental Burst, dat elke seconde een groot gebied van schade en Swirl-reacties produceert met een duur van 8 seconden.

Net als Burst in Sucrose of Venti, kan Burst Kazuha Pyro/Hydro/Cryo/Electro-elementen absorberen. Deze vaardigheid geeft ook elke seconde bonusschade, afhankelijk van het element dat het absorbeert.

DoT pada Elemental Burst Kazuha. Dok. KINCIR

Het DoT-effect (schade in de loop van de tijd) op Kazuha's Burst is zeker specialer dan het DoT-effect op Albedo's Elemental Skill. Omdat Albedo alleen DoT- en Crystallize-reacties kan produceren, terwijl Kazuha Swirl-reacties kan produceren en andere elementen kan absorberen.

Tijdens het vechten zal deze vaardigheid zeker erg handig zijn voor DPS-personages die afhankelijk zijn van elementaire aanvallen zoals Hu Tao, Ganyu, Diluc, Childe, enzovoort. Je kunt ook Elementaire Reactie-combinaties maken om grotere schade aan te richten.

2. Elementair burstpotentieel OP op Spiral Abyss Floor 11-12

wDC0dVv3Zl3Vybbmxx8itOghCxtSsvaItRaaDRcvI3ufk9u3zDgKG7jWgCdBaMzjlWhwbRTs02D3sPHxHWlDraQMpgyjlDQTHfMQUceIFQUVOf0Nngtv

In het vorige punt werd uitgelegd hoeveel Kazuha's OP Elemental Burst extra elementaire schade kan veroorzaken aan vijanden met een redelijk groot aanvalsgebied, evenals buffs voor het Elemental Mastery-team. Al deze criteria zorgden ervoor dat Kazuha een enorm potentieel had om te slagen in de Spiral Abyss op de bovenste verdieping, verdiepingen 11 tot 12 om precies te zijn.

Zoals je weet, zijn de bovenste twee verdiepingen van de Spiral Abyss vrij moeilijk te voltooien als je geen personage met een verscheidenheid aan elementen meeneemt, vooral de vier hoofdelementen (Pyro/Hydro/Cryo/Electro). De reden is dat de vijanden op deze verdieping schilden kunnen produceren die met bepaalde elementen moeten worden gebroken, zoals Fatui's "broers" of de Abyss Herald/Lector.

Kazuha was eerder geen personage uit de vier hoofdelementen. Zijn rol als buffer is echter potentieel OP in Spiral Abyss Floor 11-12 via Elemental Burst met wide-area-aanvallen en DoT die elementaire aanvallen produceert.

Bij het vechten met de broers van Fatui, bijvoorbeeld. Kazuha's Elemental Burst zal effectiever zijn vanwege het grote gebied en de vervelende DoT. Hiermee kun je ze sneller kwijtraken dan ze een voor een te moeten verslaan. Hij kan ook extra schade toebrengen met zijn elementaire vaardigheid die ook elementen kan absorberen en wervelschade die vrij groot is.

Opgemerkt moet worden dat Kazuha's Elemental Burst niet zo goed een crowd control (CC) effect heeft als Venti of Sucrose. Wees dus niet verbaasd als deze vaardigheid minder effectief is op Spiral Abyss Floors 9-10, die prioriteit geeft aan CC.

3. Heeft potentieel als DPS

UEF1 t3OZxA1yZ6t tSEQsAM4vgekNUWoVNM9lPANnLExhglcTI46fCL4WI98ou9NG8 djdOPsemRIoio

Een ander voordeel van Kazuha is haar vaardigheden die zeer flexibel zijn. De samoerai is eigenlijk geplot als een ondersteunend personage of Sub DPS. Hij heeft echter ook een aanzienlijk potentieel om als hoofd-DPS te worden gebruikt.

Er zijn verschillende factoren die Kazuha tot je hoofdpersoon maken. Een daarvan is een elementaire vaardigheid waarvan de schade vrij groot is. Bovendien kan deze vaardigheid andere elementen absorberen en extra schade aanrichten, zolang je het passieve talent Soumon Swordsmanship hebt geactiveerd.

Niet te vergeten, Kazuha's Elemental Skill heeft ook een capabel CC-effect. Wanneer deze vaardigheid wordt geactiveerd, zal de samoerai een draaikolk creëren die vijanden zoals Elemental Skill Venti kan wegblazen. Deze vaardigheid zal zeker nuttig zijn voor het verslaan van een groep vijanden.

Bovendien, als je meer geluk hebt, is het een echte aanrader om Kazuha tot aan C6 na te jagen. Omdat de zesde constellatie ervoor zorgt dat Normal Attack gedurende 5 seconden Anemo-aanvallen produceert. Zijn schade neemt ook zijn Elemental Mastery-punten met 0.2% op.

4. Krachtige energieoplader

Net als Anemo-personages in het algemeen, is Kazuha een zeer capabele energieoplader voor het team. Omdat Anemo een bijzondere eigenschap heeft om extra energiedeeltjes te produceren.

Zolang hij Elemental Skills of Burst bleef gebruiken, zou de energie van de andere personages sneller vol raken. Bovendien is Kazuha's Burst DoT, zodat ze constant energie kan genereren zolang de vijand wordt geraakt.

Deze vaardigheid is geschikt voor feestcomposities met hoofdpersonages die sterk afhankelijk zijn van Elemental Burst. Noem het Xiao als Main DPS Anemo wiens Burst geen energie kan aanvullen of Eula wiens Burst-energieverbruik groot is.

Om sneller energie aan te vullen, vergeet niet om de karakterwisseltactiek te gebruiken nadat Kazuha Elemental Skill en Burst heeft gebruikt. Dus, voordat de energiedeeltjes terugkeren naar Kazuha, verander onmiddellijk het personage dat je wilt invullen met energie.

5. Verkenning gemakkelijker gemaakt!

8UxKfuPh0oNAX1QQVFqUj46cq1xJ7Z5BKtMtKS8yNbPbQgJpi3qb0zdjkEJ98lb5SoFMk LgMrWv11qdGgbD7Cr LX3FEywkmqvdRvbKI6 z4yUSwzfKeWmEGyGo20oKcGlo0=s0

Net als Klee heeft Kazuha ook vaardigheden die het voor jou gemakkelijker maken om de wereld van Tevyat te verkennen. Als Klee het middelenpictogram op de minimap kan oproepen, heeft Kazuha een speciale vaardigheid om het uithoudingsvermogen tijdens het sprinten met 20% te verminderen.

Daarnaast kun je ook profiteren van het vliegeffect op Elemental Skills. Je kunt ook gemakkelijker bepaalde plaatsen bereiken, zoals hoge kliffen of de ongrijpbare Crystalfly nemen.

Dit zijn enkele van de voordelen van Kazuha die je in overweging zou moeten nemen voor degenen onder jullie die Primogems en Fates willen verbranden. Ik hoop dat je geluk hebt en het kunt krijgen, ja. Volg ook https://www.oneangrygamer.net voor interessante informatie en het laatste nieuws over Genshin Impact!

andere Media