Hoe was het artikel?

1626881cookie-checkHet 6e personage van Jojo's Bizarre Adventure Stone Ocean dat de anime geweldig maakt!
Media
31 augustus 2021

Het 6e personage van Jojo's Bizarre Adventure Stone Ocean dat de anime geweldig maakt!

Nieuwsgierig, wie zijn de namen van de coole anime-personages, JoJo's Bizar Avontuur Steen Oceaan, wie is enthousiast? Hier is de discussie!

JoJo's Bizarre Adventure, de meest opwindende animatieserie gebaseerd op manga met verschillende namen van coole anime-personages, heeft veel trouwe fans. Na het einde van JoJo's Golden Wind-anime in 2019, zal JoJo's Bizarre Adventure: Stone Ocean worden aangewezen als de meest verwachte anime omdat dit het hoogtepunt is van deze spannende serie. Vertelt over Jolyne Cujoh, de dochter van Jotaro Kujo, de naam van het coole anime-personage JoJo's: Stardust Crusader, die in Florida, Verenigde Staten van Amerika, wordt opgesloten wegens beschuldiging van moord.

Jolyne realiseert zich dat hij erin geluisd is door DIO's mannen genaamd Pucci, probeert te ontsnappen uit de gevangenis en wil ook het leven van haar vader redden. Pucci's sluwe plan om de wereld opnieuw vorm te geven zoals DIO had gehoopt, werd zijn doel. Nieuwsgierig, wie zijn de namen van de coole anime-personages, JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean, wie is er opgewonden? Hier is de discussie!

JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean-personages

1. Jotaro Kujo

1MxszKBbULd2qwpJGaNd9tbOE8NA3RECSu0aFE9 10XZSfdIBVv31Nm9jgn6MI62IIGICNoODpichF2aGxcQx2znpkQH4EzWJRI3yMgi4nx mT1XAjy9Eg6 wJ2jiq2HUr52VAQ=s0

Wie kent Jotaro Kujo niet? De naam van dit coole anime-personage dat veel wordt genoemd op sociale media is de hoofdpersoon van deel 3 van JoJo's Bizarre Adventure en komt ook voor in delen 4-6. Jotaro is de derde JoJo en de naam van het coolste anime-personage dat bestaat uit JoJo's Bizarre Adventure-serie.

Jotaro is een delinquent die een gewoon leven leidt totdat een oude vijand van de Joestar-familie, DIO genaamd, terugkeert. Jotaro reist naar Egypte om zijn moeder te redden en de vampieren voor eens en voor altijd te stoppen.

Jotaro maakt gebruik van de almachtige Star Platinum en is de eerste Jojo die kennismaakt met de Stand en is een van de beroemdste personages uit de serie. Jotaro wordt geïntroduceerd als een ruwe delinquent, maar hij heeft een zacht hart en is loyaal aan degenen die hij mag.

2. Dio Brando

1LDKavQuFqIoJoPahL jFoSTsRBoTR2HQeQRHyLUHh0jVgPESwyd6LB4Ly8aKFj1k8PE wA8c5JH1jNTkiEEkbITKdpb63vBFRz

Dio Brando staat bekend als de naam van het coole anime-personage met de bijnaam DIO vanaf deel 3. Dio is de belangrijkste antagonist van deel 1 en deel 3.

Dio is een vampier en later een Stand-gebruiker geworden, heeft veel handlangers verzameld en is verantwoordelijk voor veel van de belangrijkste gebeurtenissen in de serie, van de dood van Jonathan Joestar tot de plotselinge verwerving van Stand-krachten door de familie Joestar.

Dio is de vader van Giorno Giovanna, de hoofdpersoon van deel 5, evenals verschillende andere onwettige kinderen.‎ Dio manipuleert en domineert consequent met geweld, en heeft herhaaldelijk zijn gebrek aan geweten en empathie getoond. DIO was dolblij toen hij zijn macht sterker dan ooit zag groeien.

3. Enrico Pucci

dQuRGZzD yimDLhcBFkVjPWIDuAm2JZOxCbh3Rc c7NGCR7YzC9E7k0ij1kCTtwvFX1zoYVgzKnKBQeQ0J0YmFfYI7wFJh2oiobWcrRrbNFP 58A3A ZWGZw441kfb4gUqGHnfw=s0

De naam van het coole anime-personage dat de volgende schurk wordt, is Enrico Pucci, de belangrijkste antagonist van deel 6. Een trouwe volgeling en vriend van DIO, hij implementeert DIO's lang geformuleerde plan om "de hemel te bereiken". Pucci is een standgebruiker die geest en ziel manipuleert via zijn stand, Whitesnake.‎

Dominee Enrico Pucci was een fanaticus die toegewijd was aan het ketterse idee van Gods wil en DIO's plan.

Aanvankelijk, als tiener, was Enrico Pucci een aardige man, die zijn best deed om zijn geloof te volgen als toekomstige predikant. Wanneer een reeks tragische gebeurtenissen ertoe leidt dat zijn geliefde zus Perla zelfmoord pleegt, wanhoopt Pucci en gaat hij DIO ontmoeten, die hem kwaadaardig maakt.

4. Jolyne Kujoh

j7RRui mD 8INWzKZBKZL EH9MOKZ puGCsDLk8zkDnmaihToG1QBLlwe5l4eJJ KbAPCl0r6D6b9QR49iPc0g1n3Jk72xSncUm A8TSKy7Oazv7TuL1lvNl8In7PS7 5jDMNFk=s0

Jolyne Cujoh is de naam van dit coole anime-personage dat de hoofdpersoon is van deel 6 en de zesde generatie JoJo van de JoJo's Bizarre Adventure-serie.

Jolyne is de enige vrouwelijke "JoJo" tot nu toe en de dochter van Jotaro Kujo. In het begin een gewoon meisje, wekt Jolyne snel haar op snaren gebaseerde Stand, Stone Free, tijdens haar tijd in de gevangenis.‎

Jolyne probeerde verschillende keren de aandacht van haar vader te krijgen door verschillende kleine misdaden te plegen, wat haar in en uit de gevangenis bracht. Door de afwezigheid van haar vader vertrouwt Jolyne op de genegenheid en aandacht van de mensen om haar heen. Hij was bereid bescherming te bieden tegen Romeo's incident, wat hem tot 15 jaar gevangenisstraf leidde.

Nadat ze haar Stand heeft gekregen en Jotaro haar heeft verteld over de liefde van haar vader voor haar, is Jolyne volwassener, moediger en zelfverzekerder geworden. Jotaro, die in coma lag omdat de Whitesnake de Stand en herinneringen van zijn vader had gestolen, het "herleven" van Jotaro, is de prioriteit van Jolyne.

5. Narciso Anasui

KokgrxHnPZIdv6ZPoQEjdHbLN35XWGYX4dDk XUPmE9ycTorvfU0tY4g59FCvdGw W3A2QQVInm12DakMCvjnjdyz TTeOX7BKhnQMxI91hbK yW957mDcN89SCyQlMtsRpKnfk=s0

Narciso Anasui is de naam van dit coole anime-personage dat de belangrijkste bondgenoot is in JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean. Anasui is een gevangene in de Green Dolphin Street Prison die verliefd wordt op Jolyne Cujoh en besluit haar te helpen Enrico Pucci te verslaan. Anasui is een Stand User die Diver Down gebruikt in de strijd.

Nadat hij Jolyne heeft ontmoet, wordt hij het doelwit van haar romantische obsessie, ook al hebben de twee elkaar nooit officieel ontmoet. Zodra hij zich realiseerde dat Jolyne in gevaar was, zou hij de strijd aangaan zonder rekening te houden met zijn eigen veiligheid.

6. Ermes Costello

PDk4qBkVKrBSB9duqGudgUF ztJnqU cStGOE3LlH5DqeLfL5MJv7NhiHt3F uqqNUydFsNhyHV2r5Dfy7D4UH npV0d36W7bfH8MMngBaSZggrbBqtMMlT6qal6hCr687PSh4E=s0

Ermes Costello is de naam van dit coole anime-personage dat de deuteragonist werd in JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean.

Ermes is een vrouw die vrijwillig wordt opgesloten in de Green Dolphin Street Jail om wraak te nemen voor de moord op haar zus Gloria Costello, Sports Maxx, en al snel sluit ze zich aan bij Jolyne Cujoh in de vijandige omgeving van de gevangenis. Dankzij zijn hanger krijgt Ermes zijn eigen Stand, Kiss.

Nee! Nee! Nee! Zo heet de bespreking van 6 coole anime-personages JoJo's Bizarre Adventure Stone Ocean. Wie is volgens jou het meest opwindende en coole personage in deze anime? Kun je het in de opmerkingenkolom schrijven?

andere Media