Hoe was het artikel?

1634093cookie-check3 verboden spellen in de VS
interessante Content
11 september 2021

3 verboden spellen in de VS

Videogames zijn in Amerika zelden verboden, vooral in vergelijking met verschillende landen over de hele wereld. Overheidstoezicht is buitengewoon nominaal omdat de handel zelfregulerend kan zijn via de amusementscomputercode Rating Board (ESRB). Zelfs notoir gewelddadige titels zoals jagen op een paar, The Punisher, en communicatie kregen in eigen land alleen '17+ Mature'-beoordelingen, en inhoud voor volwassenen die wordt gezuiverd voor Amerikaanse ontwapening is buitengewoon.

Toch zijn sommige games in Amerika verboden of hadden ze op zijn minst hun verkoop beperkt tot het doel dat ze bijna niet beschikbaar waren. Deze voorbeelden zijn grotendeels niche en ronduit obscuur; er zijn er echter een of twee die je misschien zullen verbazen. Hier zullen we 3 verboden spellen in de VS bespreken.

Het haatspel:

Haat Videospel

In 2015 vinden we nog een game die verband houdt met het zachte verbod op de AO-snelheid, alleen nu, dat de studio besloot door te gaan met de lancering, ongeacht of we vooruit gingen. Het is vreemd om na te gaan welke hoeveelheid verontwaardiging emotie destijds veroorzaakte, aangezien het momenteel vervaagt in relatieve onbekendheid. In een buitengewoon omhulsel laat de isometrische schutter je de rol op zich nemen van een massamoordenaar VN-agentschap begint aan een "genocidekruistocht" door de hele grote appel, om geen andere reden dan als gevolg van de havens een geconstitueerde minachting voor de samenleving . Dat is alles.

Spelers gaan door de buurt om massaal mensen af ​​te slachten en krijgen weer gezondheid door hun arbeidsongeschikte slachtoffers met geweld te doden. In een interview met een veelhoekige vorm, gaf de artistiek directeur van Hatred, Jarosław Zieliński, zelfs toe dat het oppervlakkig was, door te zeggen: “We zijn een eenheid die een spel ontwikkelt over het doden van mensen. [Het] doet niet alsof het iets is dan het is, en dat we het niet vermeerderen met een schijnfilosofie." Gezien het fragiele materiaal was het onvermijdelijk dat emotie zou leiden tot debatten over menselijk geweld, en het kreeg ongelooflijk verzengende recensies bij de lancering.

The Guardian bespotte het omdat het "leeg, onmemorabel en flauw was [met] niets om op te noemen." De release van de game is natuurlijk geblokkeerd, evenals het ontvangen van een geassocieerd ESRB AO-certificaat dat voorkomt dat het wordt verkocht in gedachtewinkels en live wordt gestreamd op Twitch. Het werd zelfs in het kort geschrapt op Steam; met dat doel konden gamers nergens in het land vatten. Sindsdien komt het op het digitale front en heeft het zelfs enkele updates na de lancering gehad. DOWNLOAD

12 Minuten

Grand Theft Auto:

GTA

De GTA-games richten zich overal ter wereld op pushback vanwege hun verheerlijking van geweld en chaos. Slechts 1 land heeft echter de krachtige stap gezet om elke titel binnen de franchise te verbieden. Dat is een Aziatische natie, verbazingwekkend genoeg. Het land is meestal niet kritisch over geweld (hoewel ze games met seksuele inhoud voor volwassenen verbieden); de geldmaker van Rockstar kan echter een opmerkelijke uitzondering zijn vanwege enkele gevolgen in het echte leven.

In 2008 riep een jonge Polwat-textiel een nationale kapitaaltaxi aan en toen het absoluut tijd was om zijn rit te krijgen, in plaats van een mes te forceren en de drijvende kracht dood te verwonden. Toen de politie hem oppakte, verdomde textieldiefstal van een auto voor zijn gewelddadige acties, leek de uitspraak 'doden eenvoudig in het spel', en hij had het geld nodig om het te spelen. De regering reageerde door alle GTA-games in één klap te verbieden. DOWNLOAD

Te menselijk:

Te menselijk

Op de top van een echte rivaal voor de slechtste game van 2008, is halfgeleidend materiaal Knights raar weerstaan ​​​​Noorse mythologie een van de weinige videogames die ooit een volledige productterugroeping moesten ontvangen. Too Human is gemaakt met Epic's Unreal Engine drie, en in 2007 klaagde Knights halfgeleidend materiaal Epic hierover aan, wegens contractbreuk en gebrek aan ondersteuning.

Epic ging in tegenvordering wegens inbreuk en won de zaak in 2012. Volgens de voorwaarden van de rechtszaak was het halfgeleidende materiaal van Knights wettelijk verboden. Het moest de volgende 3 geplande komsten annuleren en Too Human (en 2011's X-Men: Destiny) van elke fysieke en digitale markt halen. Voor de daaropvolgende zeven jaar was de enige dank aan het spelen van Too Human om ergens een tweede gebruikersexemplaar te zoeken, totdat Microsoft het plotseling opnieuw uitbracht in de Xbox Games Store, vlak voor E3 2019. Het was een goede zet voor gamehistorici, hoe ongezond voor iedereen anders. DOWNLOAD

Beste games om te streamen op Twitch

Andere interessante inhoud