Hoe was het artikel?

1493790cookie-checkGenshin Impact PC-releasedatum ingesteld voor 28 september
Media
19 augustus 2020

Genshin Impact PC-releasedatum ingesteld voor 28 september

Het miHoYo-team kondigde aan dat het openluchtavonturenspel daarna spiegelde Legend of Zelda: Breath of the Wild, Genaamd Genshin Impact, komt eind volgende maand op pc, Android en iOS uit vanaf 28 september 2020.

De PS4-releasedatum is nog niet vastgesteld, maar de game heeft de hele lente, van maart tot en met juli, verschillende PS4-bètatests ondergaan. Ik weet zeker dat zodra ze alles logistiek geregeld hebben, de PS4-releasedatum zal worden onthuld voor Genshin Impact.

Wat betreft het spel zelf, het is net als Breath of the Wild wat betreft de gameplay. Je hebt de mogelijkheid om vijanden aan te vallen met behulp van melee- of afstandsaanvallen, evenals magie en items. Je kunt de open wereld doorkruisen met zweefvliegtuigen en andere vormen van transport, maar ook speurtochten ondernemen in de zich ontwikkelende open wereld.

Het grote verschil tussen Breath of the Wild en Genshin Impact is dat je in plaats van als één personage te spelen, toegang hebt tot vier verschillende personages, elk met hun eigen persoonlijkheid, eigenaardigheden en speciale vaardigheden.

Het is een beetje jammer dat deze game op weg is naar pc en PS4, maar niet naar de Nintendo Switch. Ik weet zeker dat sommige mensen het excuus zullen gebruiken "Maar de schakelaar is niet krachtig genoeg!" terwijl het feit dat Genshin Impact komt ook uit op iOS- en Android-apparaten. Dus als het op een iPhone en Android kan draaien, kan het op een switch draaien.

Genshin Impact - Tempel

Hoe dan ook, ik ben dol op de visuals en thematische presentatie van de game. Het ziet er prachtig uit en het lijkt veel meer diepte in de strijd en mechanica te bevatten dan wat erin aanwezig was Breath of the Wild. Hopelijk speelt het net zo goed als het eruit ziet.

PC-, Android- en iOS-gamers zullen ontdekken hoe goed dit in China gemaakte avonturenspel zal werken wanneer het op 28 september dit najaar wordt uitgebracht.

Voor meer informatie over Genshin Impact, Voel je vrij om het te bezoeken officiële miHoYo Team-website.

andere Media